zoek

Schrijf u in!

Informatie over aanmelden en betalen:

Aanmelden:

  • U kunt zich hier aanmelden.
  • Groepsaanmelding (minimaal 5 deelnemers van dezelfde organisatie): klik hier!
  • Wilt u eventpartner worden? Meld u dan hier aan!

Annuleringsvoorwaarden:

Annulering of wijziging van uw  inschrijving kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail. Tot en met 6 april 2018 kunt u kosteloos annuleren. Na het verstrijken van deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en worden uw deelnamekosten in rekening gebracht. In geval van verhindering is het uiteraard wel mogelijk om een plaatsvervanger aan te wijzen.

Betalingsvoorwaarden:

Het gefactureerde bedrag dient uiterlijk vrijdag 6 april 2018 op de rekening van het IFFC te staan om zeker te zijn van een toegangspas.Eventuele bijkomende aanmaningskosten bij overschrijding van de uiterste betaaldatum zullen worden doorberekend.

Factuurgegevens:

Gelieve de correcte factuurgegevens (juiste adressering, PO-nummers. etc.) reeds door te geven bij het aanmelden, ofwel op het aanmeldformulier, ofwel in begeleidende e-mail. Voor het crediteren en wijzigen van facturen achteraf, worden extra administratiekosten van € 9,95 per factuur doorberekend. 

PE punten:

Voor deelname aan de DVDFO kunt u PE punten aanvragen bij NBA en NIVRE (op vertoon van bewijs van aanwezigheid).

Kunnen wij u verder helpen?

Wanneer u onduidelijkheiden of onvolkomenheden tegen komt of u heeft behoefte aan maatwerk, schroom niet om contact op te nemen.


*Disclaimer:

Wanneer u zich aanmeldt voor de Dag van de Fraudeonderzoeker zullen uw contactgegevens worden opgeslagen en zult u door ons gecontacteerd kunnen worden voor zaken aangaande de Dag van de Fraudeonderzoeker. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief: Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden. Tevens kunt u ons een email sturen met het verzoek "afmelding nieuwsbrief" met het desbetreffende emailadres.